Sumopaini

Sumopaini on loistava party-laji, jossa niin katsojat kuin painijatkin nauravat vedet silmissä. Painijoiden päälle puetaan noin 25 kiloa painavat topatut puvut ja päähän tulee pehmustettu kypärä, joka simuloi ammattipainijoiden huoliteltuja hiuslaitteita ja varmistaa ettei päähän satu suurissakaan ilmalennoissa.

Sumopaini sopii niin miehille kuin naisillekin, sitä osaa kaikki ja se on kokemus joka varmasti pysyy pitkään muistissa.

Hintoihimme sisältyy kuljetukset 20 km säteellä, pidemmät matkat lasketaan tapauskohtaisesti.

 

Sumopainissa tarkoituksena on saada toinen painija kumoon tai ulos matolta. Aloitus tapahtuu maton kulmista joko tuomarin lähettämänä tai perinteisellä tavalla, eli sillä sekunnilla kun molempien toinen käsi koskee maahan. Taktiikan voi valita joko "täysiä päin" tai sitten teknisesti vaativamman heittotaktiikan. Täysiä päin -taktiikassa syntyy hauskoja tilanteita kun toinen ehtiikin siirtyä alta pois ja rynnijä lämähtää itse kanveesiin.

 

Sumomatto tarvitsee 4x4 metriä tilaa ja joka puolelle tarvitaan vielä vähintään 2 metriä tyhjää tilaa. Eli kokonaisuudessaan tilantarve on 8x8 metriä.

Hinnasto:

ohjattuna

150 € / h

ohjattuna

200 € / 2h

ulosvuokraus

150 €/vrk