Paintball

Paintball eli värikuulapeli eli splättis antaa adrenaliiniruiskeen jota on vaikea saavuttaa mistään muusta lajista. Aivan salakavalasti tulee samalla liikuttua, joten kuntokin kohisee. Joukkueen pärjääminen on kiinni yhteispelistä ja taktiikasta, joten värikuulapeli on loistava laji pelata tutulla porukalla!

Hintoihimme sisältyy korkeatasoinen pelikenttä sekä ohjaajan palvelut, mutta vuokraamme varusteita myös omatoimiseen pelaamiseen.

Kokeneet ohjaajamme pitävät huolen että kaikki pääsevät lajiin "sisälle" ja että varusteet toimivat moitteetta pelien ajan.

 

Laatua!

Käytämme ensiluokan varusteita ja pelikenttiinkin on panostettu satoja työtunteja. Asiakkaan tyytyväisyys on meille parasta mainosta, tervetuloa palveltavaksi.

Pelikenttä lähellä!

Tampereen keskustasta on vain 10 minuutin matka pelikentille!

Hyvä tietää!

Varaa juomista mukaan, pelien aikana yleensä tulee jano.

Lenkkarit on hyvä jalkine pelaamiseen, meidän pelikenttä kuivuu nopeasti sateenkin jälkeen, joten jätä kumisaappaat kotiin.

Hyvät pelit muodostuu 8-30 pelaajasta, mutta meiltä löytyy varusteet yli 100 hengen ryhmille.

Värikuulat myydään 500 pallon pusseissa, mutta kulutusta ei tarvitse tietää etukäteen, sillä me otamme avaamattomat pussit takaisin.

Ponnekaasuna käytämme paineilmaa, täytämme myös asiakaan omia pulloja. Ilmoitathan täyttötarpeesta etukäteen.

Hinnasto:

22 € / henkilö

4 € / maastopuku

4 € / 100 värikuulaa

 

Vaatetus

Käyttämämme värikuulat sisältävät elintarvikeväriä, joka lähtee pois normaalissa pesussa. Vuokraamme myös maastopukuja, mutta omillakin vaatteilla voi pelata.